Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه شهرکرد گفت: تأکید سردار شهید قاسم سلیمانی در وصیت‌نامه خود بر وحدت داخلی است تا مسؤولان نظام جمهوری اسلامی ایران همه تلاش خود را برای حفظ منافع ملی و نظام جمهوری اسلامی به کار ببندند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالله علی‌محمدی استاد دانشگاه شهرکرد در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: یکی از نکات برجسته‌ای که همه شهدا، علما و انسان‌های بزرگ داشتند، وصیت‌نامه آن‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
 استاد دانشگاه شهرکرد با اشاره به اینکه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از سال‌ها قبل آمادگی شهادت و شهید بودن را در خود پرورش داده بود، افزود: این آمادگی برای شهادت را می‌توان از سخنان این شهید گران‌قدر آنجا که می‌گوید "تا کسی شهید نبود، شهید نمی‌شود؛ شرط شهید شدن، شهید بودن است؛ اگر کسی را دیدید که بوی شهید از کلام او، از رفتار او و از اخلاق او استشمام شد بدانید او شهید خواهد شد." فهمید.
 
وی ادامه داد: مبارزه با نفسانیات در وجود سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برجسته بود.
 
علی‌محمدی عنوان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی به مردم ایران، کرمان و قشرهای مختلف توصیه‌هایی دارند، یکی از این اقشار، سیاسیون است که نشان می‌دهد وی هیچ جانب‌داری سیاسی ندارد و خود را متعلق به هیچ جناح سیاسی نمی‌داند.
 
استاد دانشگاه شهرکرد خاطرنشان کرد: از نظر سردار قاسم سلیمانی تنها جناح‌گرایی مردود است وی با جناح‌های مختلف موافق بودند چراکه هر کسی یک تفکر و اندیشه‌ای دارد که می‌تواند این تفکرات خود را مطرح کند.
 
وی اضافه کرد: نکته اساسی در وصیت‌نامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی این است که هر جناح و هر گروهی که هستید، تفکرات شما نباید به جمهوری اسلامی آسیب وارد کند، جناح‌بندی‌ها نباید عامل ضربه زدن به اصل نظام باشد.
 
علی‌محمدی یادآور شد: خطاب دیگر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به سیاسیون این است که در هر جناحی که هستید باید حول محور ولی‌فقیه که مقام معظم رهبری هستند، باشید، پس نباید جناح‌گرایی و در جناح بودن عاملی شود که به اصل تبعیت از ولی‌فقیه و رهبری نظام آسیب وارد کند.
 
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار داشت: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از افتخارات خود در زندگی را در زمانی می‌داند که توانسته تابع و عبد صالحی برای ولی‌فقیه دوران، ابتدا امام راحل و سپس جانشین برحق ایشان یعنی مقام معظم رهبری باشد.
 
وی تصریح کرد: سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از القابی همچون حکیمی دانا و مظلوم برای مقام معظم رهبری استفاده می‌کنند که هر کدامشان جای تحلیل و تبیین دارد.
 
علی‌محمدی بیان کرد: چهار محور در وصیت‌نامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مطرح می‌شود، ابتدا اینکه اگر کسی مسؤولیت سیاسی در نظام جمهوری اسلامی ایران را به عهده گرفت حتماً باید اعتقادش به اصل ولایت‌فقیه را مدنظر داشته باشد چراکه این نظام بر اصل ولایت‌فقیه استوار است.
 
استاد دانشگاه شهرکرد تأکید کرد: دومین نکته در وصیت‌نامه سردار قاسم سلیمانی اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی است و مسؤولی که روی کار می‌آید باید اعتقاد کامل به این نظام داشته باشد.
 
وی سومین شاخصه وصیت‌نامه سردار سلیمانی به سیاسیون را حمایت از مردم عنوان کرد و گفت: چهارمین اصل در این وصیت‌نامه مقابله با دشمنان این کشور و این ملت است که باید مدنظر سیاسیون قرار گیرد.
 
علی‌محمدی افزود: تأکید سردار شهید قاسم سلیمانی در وصیت‌نامه خود بر وحدت داخلی است تا مسؤولان نظام جمهوری اسلامی ایران همه تلاش خود را برای حفظ منافع ملی و نظام جمهوری اسلامی به کار ببندند.
 
استاد دانشگاه شهرکرد ادامه داد: اعتقاد دارم که وصیت‌نامه سردار شهید قاسم سلیمانی چکیده‌ای از رفتار وی بوده که بر روی کاغذ آمده است، این وصیت‌نامه می‌تواند نقشه راهی برای مسؤولان باشد.
 
 وی تأکید کرد: نظر سپهبد قاسم سلیمانی این است که مبادا با جناح‌بازی‌ها گرفتار فتنه شویم که در این صورت تبعاتی جبران‌ناپذیر برای کشور به دنبال خواهد داشت.
 
علی‌محمدی خاطرنشان کرد: همه قسمت‌های سیاسی وصیت‌نامه حاج قاسم سلیمانی تأکید دارد که انسان‌هایی به کار گرفته شوند که حول محور ولایت و نظام جمهوری اسلامی ایران باشند.


 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نظام جمهوری اسلامی ایران استاد دانشگاه شهرکرد وصیت نامه سردار وصیت نامه علی محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۸۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بالا موجب انتخاب اصلح می‌شود/ آئین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مرحله دوم انتخابات مجلس بر ضرورت افزایش مشارکت مردم به منظور انتخابی دقیق‌تر تاکید کرد و گفت: غیبت نمایندگان فعلی در برخی جلسات مجلس بداخلاقی سیاسی است و برای جلوگیری از ادامه چنین مواردی باید آئین‌نامه داخلی مجلس اصلاح شود.

اسماعیل کوثری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: برای این مرحله از انتخابات مجلس در شهرستان‌ها تا حدودی کار تبلیغاتی بیشتری نسبت به تهران انجام شده است.

وی با اشاره به کثرت تبلیغات نامزدها در فضای مجازی نسبت به فضای حقیقی افزود: به نظر می‌رسد تبلیغات علنی بیشتر مورد نظر مردم است؛ با این حال مشارکت مردم در انتخابات ممکن است مانند مرحله اول نباشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسلماً مرحله دوم انتخابات گرمای مرحله اول را ندارد با این حال مردم هر چه بیشتر حساسیت نشان دهند و حضور بیشتری در عرصه انتخابات پیدا کنند، دقت در انتخاب فرد اصلح بیشتر می‌شود و حضور بیشتر انتخاب را رقابتی‌تر و دقیق‌تر خواهد کرد که امیدواریم روز جمعه شاهد حضور پرشور رأی دهندگان در پای صندوق‌ها باشیم.

وی در خصوص تفاوت این مرحله با مرحله قبل انتخابات تاکید کرد: طبق قانون و مصوبه مجلس و شورای نگهبان و وزارت کشور در مرحله اول هر نماینده‌ای که بتواند ۲۰ درصد به اضافه یک رأی بیشتر بیاورد به مجلس راه پیدا خواهد کرد اما در مرحله دوم رقابت آسان‌تر است چرا که هر کس به ترتیب بالاترین رأی را بیاورد انتخاب خواهد شد.

کوثری در خصوص غیبت برخی از نمایندگان فعلی در جلسات مجلس ابراز کرد: اینکه نماینده‌ای به دلیل رأی نیاوردن در جلسات مجلس حاضر نشود، بداخلاقی سیاسی است چون ما تا آخرین لحظه باید به تعهد خود در قبال مردمی که به ما اطمینان کرده و رأی داده‌اند، عمل کنیم و در صحنه حضور داشته باشیم و از طرفی باید بدانیم که حقوق دریافتی ما در قبال کاری است که باید برای خدمت به مردم انجام دهیم.

وی رأی مردم را امانتی دانست که نمایندگان باید در حفظ و امانت داری آن بکوشند و شکرانه آن را با عمل و خدمت خود به جا بیاورند و در ادامه خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از بروز دوباره چنین بداخلاقی‌هایی در مجلس آینده باید آئین نامه داخلی مجلس را اصلاح کنیم تا هر کس بداند تا آخرین لحظه در مجلس باید وظیفه خود را انجام دهد و حضوری فعال داشته باشد.

کد خبر 751294

دیگر خبرها

  • فرهنگ مقاومت ملت بزرگ ایران جهانی شده است
  • مرکز مطالعات عراق با ۷۰ عنوان به نمایشگاه کتاب رسید
  • مشارکت بالا موجب انتخاب اصلح می‌شود/ آئین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود
  • ببینید | روایت سردار سلیمانی از علت ردصلاحیت شدن خود در گزینش سپاه
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • بزرگترین حسرت سردار آزمون
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید