Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از اعلام روز دوشنبه فرهنگسرای اندیشه، حجت الاسلام اسماعیل فخریان در ویژه برنامه «ما ملت امام حسینیم»  اظهارداشت: از امروز تا ۲۸ خردادماه که روز برگزاری انتخابات است اصطلاحا می‌خواهیم نخوابیم و برای انتخابات که لیله‌القدر نظام انقلاب اسلامی است قیام کنیم.

وی گفت: یکی از مشکلات جامعه ما این است که می‌گویند منتظر باشید که امام زمان بیاید و همه چیز را درست کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتظر واقعی کسی است که قیام کرده و می‌دود. کسی که دست روی دست گذاشته و منتظر است اتفاقی رخ بدهد، به پیروزی نمی‌رسد. باید وارد میدان شویم و آن زمان است که امام مهدی ما را رهبری می‌کند.

فخریان خاطرنشان کرد: انتخابات لیله‌القدر نظام انقلاب اسلامی است و به نظرم کسی که برای این لیله‌القدر کار جدی انجام ندهد، در طول عمر خود لیله‌القدری نخواهد داشت.

مدیر تبیین منظومه‌ فکری رهبر معظم انقلاب افزود: از امروز تا ۲۸ خردادماه، قرآن و راهنمای ما وصیت‌نامه حاج قاسم است، ایشان فرموده است که انقلاب اسلامی حرم است، اگر می‌خواهید حرم‌های مطهر ائمه باقی بماند باید جمهوری اسلامی بماند، ماندگاری جمهوری اسلامی به شعار نیست، زمینه‌ساز ماندگاری، زندان ساواک رفتن، دویدن و کم‌خوابی است.

وی تاکید کرد: بنده از شما درخواست دارم که از امروز پیغمیر کوچه، محله و خانواده‌تان باشید، آیا می‌توانید در محله‌تان انقلابی ایجاد کنید و موج انقلابی برای شرکت در انتخابات به وجود آورید؟ هر کدام از ما ظرفیت‌هایی دارد که می‌تواند یک شهر را تکان دهد. باید موج راه بیندازید تا هر کسی که می‌گوید در انتخابات شرکت نکنید را با خود ببرد.

فخریان گفت: به یاد دارید که چه کسانی در روز تشییع پیکر شهید سلیمانی حاضر شدند؟ همه آمدند. اکنون هم همان افراد می‌توانند بیایند،  ما آمده‌ایم تا همه را پای صندوق‌های رای بیاوریم البته منظورمان این نیست که کسی انتخاب شود که بیاید و اوضاع را از این که هست بیشتر برهم بریزد، ما نیازمند مرد تحول هستیم.

کوچه و خانه هر کس باید تبدیل به ستاد انتخاباتی شود

وی با اشاره به یکی از سخنرانی‌های رهبر معظم انقلاب اظهارداشت: ایشان فرمودند که هر کسی نفوذ کلام دارد، وارد میدان شود و بقیه را به حضور در پای صندوق‌های رای دعوت کند، ما در میدان خواهیم بود و با محوریت حاج قاسم سلیمانی می‌خواهیم به سوالات مردم پاسخ بدهیم.

مدیر تبیین منظومه‌ فکری رهبر معظم انقلاب گفت: باید کوچه، خانه و ماشین‌تان ستاد انتخاباتی حاج قاسم شود. همه باید به میدان بیاییم و با تشویق به مشارکت حداکثری مدیری را انتخاب کنیم که اصل بیانیه گام دوم انقلاب باشد. بنابراین قدم اول تلاش برای حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای است و از این منظر هر خانه باید یک ستاد انتخاباتی برای حاج قاسم باشد البته کار مضاعف به تنهایی کافی نیست، باید کار به همراه ابتکار، خلاقیت و نوآوری باشد.

فخریان با اشاره به اینکه نباید اجازه دهیم عده‌ای دوقطبی درست کنند، افزود: حال چه باید کرد؟ قرآن ما در این مسیر وصیت‌نامه حاج قاسم است، پلاکارد ما عکس حاج قاسم است و با این نمادها مردم را به انتخابات دعوت می‌کنیم. بدون اختلاف و دعوا. نباید اجازه بدهیم که دوقطبی درست کنند و البته از جبهه انقلاب هم توقع داریم که خودشان دوقطبی درست نکنند.

وی بیان کرد: عده‌ای می‌خواهند بگویند که شورای نگهبان بعضی‌ها را تایید نکرده و به همین دلیل مردم نمی‌آیند و به این شیوه دوقطبی درست کنند. مردم اگر مرد میدان عمل را ببینند حتما رای می‌دهند. حاج قاسم به ما یاد داد که هر وقت کار سخت شد، ‌ سراغ حضرت زهرا برویم؛ حالا هم همین است.

هر کس ۱۱۰ نفر از دوستانش را برای حضور در انتخابات دعوت کند

فخریان در مورد طرح جدیدی که برای مشارکت حداکثری در انتخابات طراحی شده است، گفت: در این طرح قصد داریم به نیابت از حاج قاسم به ۱۱۰ نفر از دوستان و فامیل خود زنگ بزنیم، احوال‌پرسی کنیم و بپرسیم که آیا در انتخابات شرکت می‌کند؟ اگر گفت شرکت نمی‌کنیم با او صحبت کنیم تا قانع شود که در مشارکت حداکثری شرکت کند.

مشارکت حداکثری گره ‌خورده با تعدد نامزدها نیست

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نیز در این نشست با اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان گفت: این فرمایشات چندین بند اساسی داشت که در یکی از مهم‌ترین آنها می‌بینیم که رهبر معظم انقلاب مشارکت حداکثری مردم را به تعدد و تنوع نامزدها گره نزدند.

مهدی جمشیدی افزود: این موضوع برخلاف پیش‌بینی همه تحلیلگران سیاسی بود، تصور می‌کردیم که دو موضوع اساسی وجود دارد؛ یکی مشارکت حداکثری و دیگری انتخاب اصلح که هر دو هم باید تامین شود و اگر تزاحمی بین آنان رخ داد، حق تقدم با مشارکت حداکثری است.

وی بیان کرد: رهبری با شکست تمام چرخه‌های باطلی که بیان می‌شد اظهار داشتند که چه کسی می‌گوید مشارکت حداکثری گره خورده با تنوع سلایق سیاسی و حضور آنهاست؟ البته ایشان تاکید کردند که حضور سلایق سیاسی برای چه کسانی جذاب است؛ برای عامه مردم یا گروه‌های خاص؟ برای گروه‌های خاص، مشارکت گره خورده با این است که سلیقه سیاسی‌شان در انتخابات حضور داشته باشد و اگر این موضوع تامین نشود، پای صندوق نمی‌آیند.

جمشیدی با بیان اینکه تعیین‌ کننده نتیجه انتخابات مردم هستند، افزود: در باب این موضوع می‌توان به چند نکته اشاره کرد؛ اولا تحلیل‌گران جریان اصلاحات اینگونه جامعه را تقسیم‌بندی می‌کنند که جریان اصلاحات حدود ۲۰ درصد بدنه اجتماعی دارد، جریان انقلابی هم ۲۰ درصد بدنه اجتماعی دارد و ۶۰ درصد مردم هم قشر خاکستری‌اند.

این استاد دانشگاه گفت: غلتیدن این ۶۰ درصد به یکی از دو طرف، تعیین‌ کننده نتیجه انتخابات است، رهبر انقلاب فرمودند که آنچه نتیجه را تعیین می‌کند این گروه ۶۰ درصدی مردم است نه گروه‌های خاص ۲۰ درصدی.

مردم به کسی رای می‌دهند که مرد میدان عمل باشد

جمشیدی تاکید کرد: نکته دوم این است که رهبری فرمودند مشارکت حداکثری به این موضوع وابسته است که نامزد انتخابات بتواند مردم را متقاعد کند، در حقیقت مردم احساس کنند که این فرد مرد میدان عمل است و می‌تواند تغییر ایجاد کند. این احساس به دو روش در مردم ایجاد می‌شود؛ اول اینکه به واسطه عملیات روانی و فعالیت‌های غیراخلاقی چنین حسی در مردم ساخته شود.

وی اظهارداشت: معتقدم که عده‌ای دکترای شارلاتانیزم انتخاباتی دارند، نامزدهراسی، ارتباط موضوعات بی‌ربط به یکدیگر و ... مصداق‌هایی از این موضوع است. راه دیگر هم وجود دارد و آن هم «نشان دادن» است. این که کسی بیاید و نشان بدهد که فردی متفاوت است و این حس را در مردم ایجاد کند. وظیفه قوه مجریه، اجراست و فرد اجرایی باید میدانی باشد، میدان حاج قاسم کجا بود؟ زیر خاکریز و چند کیلومتری داعش بود.

جریان تحریف باید جدی گرفته شود

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به جریان تحریف گفت: نکته سوم این است که ما با جریانی به نام جریان تحریف روبه‌رو هستیم، این جریان این قدر مهم است که رهبری فرمودند اگر کمر تحریف شکسته شود، تحریم هم بلااثر خواهد بود. بصیرت چیست؟ عنصر ذهنی شناختی است که حق و باطل را از یکدیگر تشخیص می‌دهد.

جمشیدی افزود: تحریف چیزی است که خائن را قهرمان کرده و قهرمان را خائن می‌کند، تحلیل سرپاغلط یکی از تعابیر بسیار زیبای رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم است، در انتخابات ۹۲ و ۹۶ فتنه کلامی و تحلیل سرپا غلط به خورد افکار عمومی داده شد. تحریف به معنای دروغ است و نباید این جریان را دست‌کم گرفت، تحریف می‌تواند در دقیقه ۹۰ قواعد بازی را تغییر دهد.

وی اظهارداشت: فقط نباید به فکر این باشیم که نیروی انقلابی و دولت جوان حزب‌الهی روی کار بیاید بلکه باید به فکر مشارکت حداکثری هم باشیم. نمی‌شود که یک نامزد انقلابی بیاید و مشارکت هم حداکثری باشد؟ ‌ دقت داشته باشید که ما حلقه‌های میانی هستیم؛ یعنی اگر مشارکت حداکثری صورت نگیرد، بخشی از اشکال به ما برمی‌گردد.

جمشیدی گفت: ما که در هشت سال دفاع مقدس و یا مدافع حرم نبودیم، جنگ اکنون ما در شهر است. آیا در صحنه هستیم؟ اگر رهبر انقلاب می‌فرمایند که جوانان آماده شوند، یعنی توانمندی کسب کنند و آدم متوسط نباشیم، گره‌های انقلاب به دست متوسط‌ها گشوده نمی‌شود، ما نیاز به ژنرال‌های فرهنگی و امثال شهید آوینی، پرمهارت، خط‌شکن و صاحب جسارت داریم. فعال فرهنگی باید صاحب ولایت باشد و اگر ربوبیت داشته باشد به این مهم دست پیدا می‌کند.

ویژه برنامه «ما ملت امام حسینیم» با هدف تبیین منظومه فکری رهبر معظم انقلاب با محوریت همبستگی ملی، مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب احسن در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد. همچنین در این برنامه از خانواده شهیدان ابراهیم هادی و صدرزاده تجلیل شد.

به گزارش ایرنا، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، دومین انتخابات میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری همراه با ششمین دوره‌ انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا روز جمعه ۲۸ خردادماه امسال برگزار می‌شود.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران فرهنگسرای اندیشه انتخابات ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران فرهنگسرای اندیشه انتخابات ۱۴۰۰ سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران فرهنگسرای اندیشه انتخابات ریاست جمهوری اخبار کنکور رهبر معظم انقلاب مشارکت حداکثری دوقطبی درست پای صندوق حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۸۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دور دوم انتخابات مجلس، به روایت رادیو گفت وگو

رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر شبکه رادیویی گفت و گو در گفت و گو خبرگزاری صدا و سیما، با تاکید بر اینکه انتخابات، مهمترین نماد مردم‌سالاری و مردمی سازی حکمرانی در جمهوری اسلامی ایران است، گفت: هرچه حضور مردمی در این عرصه بیش‌تر باشد، کارآمدی و تقویت بنیاد‌های اقتدار ملی نیز پرمغز‌تر خواهد بود و در این بین سهم رسانه برای بازتاب این حضور همگانی حائز اهمیت است.

کوچک زاده با بیان اینکه یک روز پیش از برگزاری انتخابات جدول پخش رادیو گفتگو هم بیشتر از روز‌های قبل به افزایش شور و شعور مردم در مشارکت سیاسی خواهد پرداخت، افزود: ویژه برنامه «صدای انتخابات» تلاش دارد، در این ساعت‌های پایانی به بینش افزایی سیاسی مردم در جامعه کمک کند این برنامه یک روز قبل از انتخابات ساعت ۱۶ به روی آنتن می‌رود.

وی در ادامه معرفی برنامه‌های این شبکه رادیویی افزود: ویژه برنامه «ایران سربلند» همزمان با مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت، از ساعت ۸ صبح آغاز و تا پایان ساعت رسمی رای گیری ادامه خواهد داشت.

مدیر رادیو گفت و گو تاکید کرد: این انتخابات از جمله آزمون‌های مردم‌سالارانه کشورمان است که برای تقویت قدرت و منافع ملی، به سمت افزایش مشارکت متمرکز خواهد بود، برنامه ایران سربلند با هدف انعکاس حضور مردم و اطلاع رسانی از آخرین اخبار و دستورالعمل‌های انتخابات به گفتگو با کارشناسان و خبرگان حوزه سیاست می‌پردازد.

کوچک زاده تصریح کرد: در این بستر، گروه‌های مرجع واجد رسالتی مهم هستند تا با هدایت و راهبری افکار عمومی جامعه موجب تقویت نقش مردم در نظام حکمرانی شوند. این جریانات می‌توانند با تبیین جمهوریت نظام و روشنگری در برابر هجوم رسانه‌ای معاند که منافع و امنیت ملی را هدف قرار داده اند، ضمن تهییج عمومی برای مشارکت در انتخابات، زمینه هرگونه نفوذ رسانه‌ای و جنگ شناختی دشمن در جامعه را کاهش دهند، از این روز فضای رسانه‌ای مناسب برای بیان این دیدگاه‌ها را در رادیو گفتگو فراهم کردیم.

مدیر رادیو گفت و گو ارتباط با تمامی ۲۲ حوزه انتخاباتی در ۱۵ استان را مهمترین بخش این ویژه برنامه توصیف و خاطرنشان کرد: گزارشگران این شبکه رادیویی در محل شورای نگهبان و وزارت کشور مستقر خواهند بود تا ضمن اطلاع رسانی آخرین اخبار، ارتباط مستمر با فرآیند اخذ رای گیری داشته باشند.

وی با یادآوری نقش مردم در حفظ و بقا نظام حکمرانی کشور گفت: انتخاب شعار محوری در سال ۱۴۰۳ از سوی رهبر معظم انقلاب گواه روشنی بر این نقش تعیین کننده دارد، قطعا از مهمترین موارد مورد توجه در این فرایند، توجه به مطالبات عمومی مردم و دغدغه‌هایی است که ملت به ان توجه دارد، طبعا با توجه به جایگاه مجلس شورای اسلامی در قاموس جمهوری اسلامی و قانون اساسی، انتظارات مردمی از این نمایندگان نیز بالاست. چرا که مجلس شورای اسلامی از طریق وضع قانون و نظارت برای اجرای ان و همچنین بهره گیری از ظرفیت‌های نظارت بر دولت و سایر قوای عمومی و تخصصی کشور، می‌تواند زمینه برطرفی بسیاری از چالش‌های موجود را فراهم نماید رادیو گفتگو در نظر دارد در ادامه فرآیند شروع به کار مجلس دوازدهم به مطالبه گری و شفاف سازی نقش نماینده‌های مجلس در این خصوص و بیان دیدگاه‌های کارشناسان برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) بپردازد.

گفتنی است؛ جدول پخش رادیو گفت و گو در فاصله بین دو مرحله برگزاری انتخابات با برنامه‌های متنوعی از جمله آقای مکعبی، مربع سه ضلعی، امواج شبهه و ساعت بیست و چهار و یک دقیقه سعی در بالابردن سواد رسانه‌ای مردم نسبت به وجوه رسانه‌ای انتخابات در جنگ ترکیبی بر علیه نظام جمهوری اسلامی دارد و با برنامه‌هایی مثل پارلمان، نگاه نو و گفتگوی سیاسی جنبه‌های مختلف یک انتخابات سالم و استاندارد‌های یک مجلس قوی را به مخاطبان خود ارائه کرده است.

علاقه مندان می‌توانند رادیو گفت و گو را علاوه بر موج FM ردیف ۱۰۳.۵ مگاهرتز، از طریق برنامه کاربردی ایران صدا بر روی گوشی‌های تلفن همراه خود نیز شنونده باشند و از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۱۰۳۵ با برنامه‌های این شبکه رادیویی ارتباط برقرار کنند.

دیگر خبرها

  • مشارکت بالا موجب انتخاب اصلح می‌شود/ آئین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود
  • ملایر چشم انتظار دور دوم انتخابات مجلس/ مشارکت چشمگیری در راه است
  • مشارکت ۵۳ درصد مردم شهرستان کلات در دور اول انتخابات
  • دور دوم انتخابات مجلس، به روایت رادیو گفت وگو
  • مشارکت حداکثری در انتخابات مورد تاکید امامین انقلاب است
  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • جذب حداکثری از اهداف مهم برگزاری جشنواره امامت و مهدویت است
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران